Gaudeix d'una nova cuina!

 Gaudeix d'una nova cuina!Imatge
 
 Gaudeix d'una nova cuina!Imatge
 
 Gaudeix d'una nova cuina! Imatge
 
 Gaudeix d'una nova cuina!Imatge
 
Mar 8
Gaudeix d'una nova cuina!

Amb el bon temps, les reunions familiars i amb els amics, s'incrementen!!

Si la teva cuina necessita un canvi, ara és el moment! Ja no és només que els colors o els models han canviat sinó que les cuines d'ara són més còmodes, funcionals i pràctiques. 

Uns calaixos espaiosos són fonamentals, però més encara ho són els complements que els convertiran en exemples d'ordre: els organitzadors de calaixos. D'aquesta manera, s'aconsegueix guardar bateries de cuina o altres artefactes d'ús continu sense caure en el desordre, podent trobar cada un sense haver de desenterrar els altres.

Les portes dels armaris són un bon lloc per les petites cistelles que reparteixin l'interior en dues zones, d'aquesta manera en obrir podrem accedir al contingut amb facilitat, evitant el desagradable i incòmode efecte de triple fila.

Els mobles de cantonada, en una cuina, agraeixen un dispositiu que permeti accedir al seu interior de manera fàcil, ja que aquests són potser els llocs en què es malgasta més espai útil per la dificultat del seu accés, quedant relegats en moltes ocasions a albergar aquells estris que mai s'usen.

Tot això i més en podem parlar a Draps de Casa per dissenyar-te amb els materials i colors que més t'agradin, la teva nova cuina.